Чи бути у Вінниці якісному обслуговуванню та атмосферним закладам, в які хочеться повертатися?

Чи бути у Вінниці якісному обслуговуванню та атмосферним закладам, в які хочеться повертатися?

Смачні кав’ярні, ресторани та атмосферні готелі – туристичні візитівки кожного міста, проте закладів у сфері туризму із бездоганною репутацією, на жаль, не багато. Динамічний розвиток міста Вінниця та її інфраструктури створює перспективи для напрямку HoReCa. Тому проведення масштабного бізнес-інтенсиву "HoReCa.ReStart" для розвитку готельно-ресторанної сфери є важливим та затребуваним.

 

Вперше у нашому місті зустрінуться кращі ресторатори й отельєри України, поділяться історіями успіху, трендами та прогнозами розвитку галузі із 150 учасниками заходу.

Надія Лисецька – організатор заходу, Президент Вінницького Клубу ділових людей, керівник Центру підтримки бізнесу

"Наш бізнес-інтенсив для початківців та професіоналів сфери HoReCa, які зацікавлені отримати реальні інструменти для розвитку та перезавантаження свого бізнесу. Вперше у Вінниці ми створимо майданчик для обміну досвідом, знаннями та нововведеннями між представниками індустрії гостинності. Учасники заходу матимуть можливість ознайомитися з основними тенденціями та успішними бізнес-кейсами в сфері HoReCa, а також посилити стратегію розвитку свого бізнесу."

 

На скільки сфера гостинності важлива в туристичному портреті міста?

Владислав Скальський, заступник міського голови Вінниці  

«Вінниця має величезний потенціал до залучення туристичних потоків. Місто має що показати: як історичну спадщину так і може надихати своїм сьогоденням. Якісна конверсія потоку, реалізація яскравих проектів для залучення ще більшої кількості туристів - найголовніше завдання як для міста в цілому, так і для індустрії гостинності зокрема. Ми повинні вибратись із колишньої парадигми розвитку ресторанного бізнесу «для себе і для своїх». Вже є досить велика кількість закладів створених для зовнішнього клієнта. І вони будуть поступово примушувати змінюватись/трансформувати бізнес-модель інших учасників ринку. Якісні ноу-хау, успішні кейси для натхнення вінницького бізнесу та виходу на нові рівні - це те, що очікується від таких заходів, як бізнес-інтенсив "HoReCa.ReStart".

 

Валерій Сиверчук, ресторатор, співвласник мережі кав'ярень "Чорна Кішка, Білий Кіт", гастробару "Батискаф", ресторації «Червоний Цапелін»

- «Великий потенціал Вінниці, як туристичного міста, на сьогодні наштовхнувся на недостатній розвиток у сегменті HoReCa. У нас не вистачає, як в цілому закладів громадського харчування,  та, ще більше, закладів сучасних, швидких, урбаністичних з демократичним цінником та яскравою комунікацією. Завдяки таким бізнес-інтенсивам, можна істотно підвищити завзяття вінницьких підприємців до створення сучасних локацій, які здатні забезпечити високий прибуток для власника та бути туристичною окрасою міста над Бугом».

 

Оксана Черепанич, перший шеф-кухар ресторану «Криївка», технолог громадського харчування, консультант у сфері HoReCa.

«Після кількох знайомств з Вінниччиною, не втомлююсь повторювати, що у неї є великий потенціал. Регіон активно розвивається в різних галузях, приймає постійно гостей, партнерів, міжнародні делегації, а сфера гостинності, на жаль, ще не повністю відповідає бажаному високому рівню. З однієї сторони це погано, а з іншої - добре. Оскільки це колосальні можливості для рестораторів та готельєрів бути першими, хто стане успішним в цьому напрямку. Дуже сподіваюся, що після цієї події, у кожного бізнесу зі сфери гостинності, залишиться розуміння того, що ця галузь, завжди має бути на крок попереду всіх інших.

Окрім того, під час цього заходу буде презентовано новий проект для власників та керівників ресторанів й готелів - "Школа Гостинності", який вже найближчим часом запустимо у Вінниці».

 

Усі запрошені спікери бізнес-інтенсиву є висококласними професіоналами своєї галузі, які поділяться власним досвідом,  як зробити бізнес успішним та вивести його на вищий рівень розвитку. Серед них Дмитро Борисов (м.Київ) - ресторатор, засновник Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. Саме про його ресторани люди пишуть захопливі відгуки і викладають фото у соціальних мережах.

 

Андрій Валовий (м. Львів) - засновник гастрономічного проекту «13 Шефів», експерт у сфері HoReCa, директор з розвитку кулінарної асоціації «Західна Шеф Група», розповість про стандарти та безпеку в цьому бізнесі.

 

Людмила Калабуха (м. Львів) - бізнес-тренер, коуч, автор бестселера з продажу та переговорів, поділиться секретами комунікації та розповість наскільки важливий нетворкінг з гостем.

 

Презентацію Подільської кухні проведе Олена Павлова, дослідниця подільської кухні, гастрогід та етнограф.

 

Інші спікери також подискутують про професійну етику та стандарти обслуговування в готельно-ресторанному бізнесі.

Детальніше на horeca.in.ua

 

Отже, якщо ви готові до змін, перезавантаження та нових технологій у вашому бізнесі, обов’язково відвідайте бізнес-інтенсив "HoReCa.ReStart"

 

14 вересня 2018 року у м.Вінниці

Участь безкоштовна для 150 відібраних учасників (власники, директори, адміністратори, шеф-кухарі)

 

Обов’язкова реєстрація до 06 вересня 2018 на horeca.in.ua

 

Захід організовується Центром підтримки бізнесу м.Вінниця, основаним на базі Вінницького клубу ділових людей за підтримки ЄБРР (Європейського Банку Реконструкції та Розвитку) в рамках ініціативи Європейського Союзу EU4Business

 

Чи бути у Вінниці якісному обслуговуванню та атмосферним закладам, в які хочеться повертатися?