
8. Український готельний бізнес vs коронавірус: хто кого?
Готельний бізнес вперше стикається з зовнішнім викликом, який має характер епідемії та наслідки обмежувальних заходів
14. Mercure Kyiv Congress VS COVID-19: практика світового бренду в Києві
Згідно з прогнозами та статистикою березень і квітень 2020 р. повинні були стати найпродуктивнішими за всю історію Mercure Kyiv Congress
18. Готельний бум: прогнози інвесторів ринку
Готельний ринок Європи за показниками діяльності останніх років виглядає дуже перспективним з точки зору розвитку та інвестування
20. На лінії старту: збираємо dream-team до високого сезону
Розповідаємо, як зібрати та утримати dream-team у готельно-ресторанній сфері
24. Резервний дохід: ресторан як джерело доходів у період карантину
Як вижити в умовах кризи? Відповідь — прийняти нову реальність і адаптувати до неї свою діяльність
28. Адаптація — справа емоційна: 10 ключів до серця новачка
Складаючи плани на 2020 рік, важко було уявити, що з березня життя піде не за запланованим сценарієм
34. Олександр Зіскін: «Нам вас порадили!» — Для будь-якого готеляра це золоті слова!
Інтерв’ю з власником ресторанно-готельного комплексу «Купава» Олександром Зіскіним
40. «Вірусна криза»: нові можливості українського туризму
Туристична галузь міцно пов’язана з індустрією гостинності саме тими, хто для туроператорів є клієнтами, а для готелярів — гостями
44. Назва готелю: захист права на її унікальність
Назва несе в собі репутацію закладу та очікування клієнта щодо відповідного рівня сервісу
50. Готельна анімація: монетизація розваг
В українських готелях це явище швидше виняток, ніж правило, хоча анімація може бути додатковим магнітом залучення доходу
58. Проблемний гість: вирішення нештатної ситуації в готелі
У діяльності кожного готелю трапляються випадки, коли ситуація виходить за межі штатної, а персонал не знає, що робити
62. Турбота про майбутнє: як поводитись із відходами готелю та ресторану
Відходи ресторану та готелю проблемні не тільки під час їхнього збирання. Не менше турбот вони створюють під час вивозу, утилізації
68. Мангальний сезон: безпека відпочинку гостей
Щоб використання відкритого вогню не спричинило небажаних наслідків, слід дотримуватися правил безпеки поводження з вогнем
74. Візерунок під ногами: тротуарна плитка VS асфальт
Для благоустрою доріжок на території готелю, в парковій зоні використовують різні матеріали, починаючи з асфальту та закінчуючи гравієм