Семінар-практикум для готельєрів: «Виходимо на новий рівень 2020»

 

Локація: Львів

Приймає: Ramada Lviv

Дата проведення семінару: 25.02.2020

Тривалість тренінгу: 9:00 — 18:00

 

Реєстрація за посиланням: https://hoteltrening.com/events/seminar-praktikum/

 

Програма семінару

9:15 — 10:00 | Вітальна кава, реєстрація учасників

 

 

10:00 — 11:15

Оцінка персоналу методом assessment center і соціометрія

Ганна Веліканова, сертифікований бізнес-тренер в області мотивації, навчання та оцінки персоналу

• Переваги методу assessment center в оцінюванні компетенцій та потенціалу працівників: як та навіщо будувати Плани Індивідуального Розвитку

• Як розгледіти рівень розвитку професійно важливих компетенцій в поведінкових проявах

• Assessment center як інструмент для достовірного прояву здібностей

• Можливості для використання assessment center для навчання, для розвитку, для будування системи мотивації, для наставництва та для утримування персоналу

• Механізм проведення assessment center

 

 

11:15 — 12:20

Точки контакту, контролювати не можна ігнорувати

Юлія Косенко, готельер з 15-річним досвідом роботи керуючим в різних готелях, від курортного до транзитного, від 20 до 220 номерів, власник консалтингової компанії HoReCa KEYs, експерт-практик по сервісу з реальними результатами, сертифікований бізнес-тренер

• Що таке точки контакту і як вони впливають на очікування гостей - момент істини, буденний момент, болісний момент та чарівний момент

• Карта точок контакту, як сформувати та працювати над нею

• Точки контакту з погляду продажів та сервісу

 

Кава – перерва (15 хвилин)

 

 

12:35 — 13:40

Бізнес-презентація

Людмила Калабуха, топовий бізнес-тренер та бізнес-Блогер, почесний амбасадор ООН в Україні

• Як виправдати підвищення цін у нашому бізнесі?

• Аналіз помилок, які допускають 98% всіх готельєрів всіх переговорах з клієнтами, в КП, в переписці та на сайтах компаній

• 4 складові продажу, без яких у вас ніхто нічого не купить

• Що насправді переконує клієнтів, яким «дорого» і вони хочуть «подумати»?

• Відповіді на запитання учасників

 

 

13:45 — 14:45 | Обідня перерва

 

 

14:50 — 16:15

Бюджет на рік ресторану при готелі

Оксана Литвиненко, бізнес-тренер, більш 20ти років практики у сфері гостинності.

• Оптимізації ресторанного бюджету

• Дохідна частина бюджету ресторану при готелі

• Плану розвитку ресторану при готелі

• позиціонування, пошук і сегментація ЦА

• Управління доходами і витратами ресторану

 

 

16:15 — 17:30

Які ефективні технології ресторани ще не використовують в Україні

Віта Дубчак, бізнес-консультант, тренер-методист по управлінській діяльності. Аудитор системи менеджменту безпеки харчової продукції

Нові підходи:

• Що зміниться в мотивації персоналу

• Що зміниться в операційному менеджменті

• Що зміниться в підборі персоналу

• Що зміниться в мотивації персоналу

 

 

17:30 — 18:00 | Неформальне спілкування зі спікерами та організаторами

 

 

Реєстрація за посиланням: https://hoteltrening.com/events/seminar-praktikum/

 

Вартість участі:

1 учасник – 1200 грн

2 учасники – 2160 грн

3 учасники – 3060 грн

У вартість входить: кава-брейк, обід, презентації спікерів, особисті консультації

 

Контати:

+380 (44) 501-57-03

+380 (98) 229-10-11

+380 (66) 034-01-43

ra@vdpa.com.ua