Перейти к основному содержанию
Форма поиска
Поиск
02002, г. Киев,
ул. Р. Окипной, 10, корпус «А»
+380 (44) 501-57-03
НОВОСТИ
Отельный бизнес
Ресторанный бизнес
Post материалы
Интервью
СТАТЬИ
Отельный бизнес
Ресторанный бизнес
Post материалы
Интервью
ПОДПИСАТЬСЯ
О ЖУРНАЛЕ
ДEПAPTAMEHT
ГАЛЕРЕЯ
АРХИВ
КОНТАКТЫ
АРХИВ ЖУРНАЛА АКАДЕМИЯ ГОСТЕПРИИМСТВА
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
Август
Готельна реанімація: досвід сфери гостинності Польщі
Гості та персонал SPA: відпочинок та робота в нових умовах
Кулінарне шоу: елемент розваги та залучення гостей
Захист прав на дизайн інтер’єрів
Оптимізація витрат: правила розумної економії
Враження від «П’ятірки»: тест Mazda CX-5
Електромагніт: зарядна станція для електромобілів у готелі
Апрель
Український готельний бізнес vs коронавірус: хто кого?
Mercure Kyiv Congress VS COVID-19: практика світового бренду в Києві
Готельний бум: прогнози інвесторів ринку
На лінії старту: збираємо dream-team до високого сезону
Резервний дохід: ресторан як джерело доходів у період карантину
Адаптація — справа емоційна: 10 ключів до серця новачка
Олександр Зіскін: «Нам вас порадили!» — Для будь-якого готеляра це золоті слова!
«Вірусна криза»: нові можливості українського туризму
Назва готелю: захист права на її унікальність
Готельна анімація: монетизація розваг
Проблемний гість: вирішення нештатної ситуації в готелі
Турбота про майбутнє: як поводитись із відходами готелю та ресторану
Мангальний сезон: безпека відпочинку гостей
Візерунок під ногами: тротуарна плитка VS асфальт
Февраль
Сезон-2019: гості, ціни, завантаження
Не за страх, а за гроші: як убезпечити готель від форс-мажорів
Системний бізнес: 7 кроків побудови
Інтелектуальна кухня: як захистити оригінальні страви
За крок до змін: проєкт Закону «Про працю»
Як відкрити ресторан: чек-ліст для готеляра
Шуміть тихо: звукоізоляція готелю
Колаборація: спосіб підвищення прибутковості в невеликих готелях
Готельна нерухомість: дієвий інструмент бізнесу
Привілей VS Клопіт: догляд за шкіряною оббивкою
Ейджизм: топ-5 порад, як перетворити цей стереотип в перевагу
Небезпечне полум’я: чому не можна спалювати траву та листя
Європейський акцент: як ставляться до чистоти англійці
Чесно кажучи, я не хочу мати стиль. Стиль — це як етикетка!
Ще розумніше: сучасні технології в будівництві
Задоволення від роботи: проєкт готелю під брендом MOI
×