ЗМІСТ - ЧЕРВЕНЬ (3/2020)

 

8. Готельна реанімація: досвід сфери гостинності Польщі

Поки український готельний ринок ще тільки прокидається та оживає, польські готелі вже приймають гостей

 

14. Колівінг — пасивний дохід чи активне життя?

Нові часи породжують нові формати сфери гостинності та створюють новий сегмент гостей

 

18. Гості та персонал SPA: відпочинок та робота в нових умовах

Карантинна пауза вплинула не тільки на спосіб нашого життя, а й на діяльність закладів, у тому числі SPA

 

22. Кулінарне шоу: елемент розваги та залучення гостей

Феєричне шоу від шеф-кухаря ресторану не тільки розважатиме гостей, а й приверне увагу майбутніх клієнтів

 

28. Захист прав на дизайн інтер’єрів

Як відомо, людину зустрічають за одягом, а книжку судять по обкладинці. А що можна сказати про заклади HoReCa?

 

34. Дрібниць немає: на що звернути увагу на початку сезону

Як курортному готелю гарно зустріти гостей та запобігти їхньому невдоволенню. Практичні поради

 

38. Оптимізація витрат: правила розумної економії

Навіть у найважчі часи для готелю є такі статті витрат, які не можна різко скорочувати

 

46. Враження від «П’ятірки»: тест Mazda CX-5

Споживчий тест нового кросоверу. Він не залишить байдужим будь-якого водія

 

50. Електромагніт: зарядна станція для електромобілів у готелі

Встановлення у готелі такої станції допоможе залучити нову категорію гостей та принесе закладу додатковий дохід

 

56. На шляху до цифровізації: касові апарати в смартфоні

Закон України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг»